ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΫΝΤ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Francesco Bottaccioli
164 Σελίδες
Ποια σχέση έχει το φαγητό με την ψυχική μας διάθεση;
Γιατί όταν αισθανόμαστε "χάλια" αναζητάμε την απόλαυση μιας σοκολάτας;
Γιατί όταν είμαστε κουρασμένοι καταφεύγουμε σε μια μακαρονάδα ή μια πίτσα;
Πώς γίνεται μια μπριζόλα να μας κάνει νευρικούς, ενώ ένα ποτήρι γάλα να μας κατευνάζει;
Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες τροφές ρίχνουν τη διάθεσή μας, ενώ κάποιες άλλες την ανεβάζουν;
Ποιες τροφές επηρεάζουν την πνευματική μας απόδοση;
Υπάρχουν αγχολυτικά μενού και συνταγές αντιστρές;
Τελικά μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα τρώγοντας;
Τις
απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα θα τις βρείτε στις
σελίδες αυτού του βιβλίου. Και αν αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει ο
πατέρας της ψυχανάλυσης με τη μαγειρική, την κουζίνα και τις τροφές,
υπάρχει εξήγηση. Θα διαπιστώσετε λοιπόν πως τρώγοντας έρχεται...όχι
μόνο η όρεξη, αλλά και η καλή διάθεση.
Εκδότης: ΜΥΡΤΟΣ
ISBN: 9608222028
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου