Η Ελιά
Adriano Del Fabro
  
 104 Σελίδες
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με: 
- Τις ποικιλίες 
- Τον πολλαπλασιασμό 
- Το κλάδεμα 
- Τη λίπανση 
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες 
- Τη φυτοπροστασία 
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών 
- Την παραγωγή ελαιόλαδου 
Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ
ISBN: 9789608455573
ISBN: 9789608455573

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου